Top
Maandag 24 juni 2024
Bedrijfssport

Meerdere bedrijven en/of personeelsverenigingen wisten de weg naar De Pelikaan te vinden, om gebruik te maken van het veelzijdige sportaanbod op ons sportpark. Omdat wij in een bosrijk gebied beschikken over tennisbanen, hockey-, voetbal-, korfbal- en beachvelden is bij ons heel veel mogelijk. Wilt u bijvoorbeeld een gezellige sportdag, een uitdagende teambuilding of een structureel sportaanbod voor uw medewerkers? Of bent u op zoek naar een vergaderruimte gekoppeld aan sportieve elementen? Wij organiseerden het vanuit onze gezamenlijke verenigingen graag. Onze inspirerende omgeving leide vaak tot nieuwe inzichten.

Medewerkers van Rabobank IJsseldelta, McDonald’s Heerde/Kampen/Zwolle en Electrabel sporten bijvoorbeeld regelmatig op sportpark De Pelikaan. Een ander mooi voorbeeld is de bedrijfsbeachvolleybalcompetititie, die de afgelopen jaren is opgezet en die nog steeds ieder jaar vanaf mei weer een vervolg krijgt op de maandagavond. Beachvolleybal leent zich er uitstekend voor om medewerkers met en tegen elkaar te laten sporten op een laagdrempelige manier!

Verder hebben medewerkers van bedrijven tennislessen gevolgd en heeft dit geresulteerd in specifieke bedrijfstennislidmaatschappen binnen onze tennisclub.

Tot slot hield de Zwolsche Mixed Hockey Club zich samen met hockeyvereniging Tempo ‘41 en de hockeybond bezig met bedrijfshockey. We wilden op De Pelikaan graag laten zien dat er - naast de gebruikelijke fitness en golf-arrangementen voor bedrijven - ook binnen sportverenigingen en met name op ons brede sportpark vele mogelijkheden zijn voor bedrijfssport. De goede voorbeelden van afgelopen jaren zijn er en heeft geresulteerd in het feit dat wij als best practise hierover uitgebreid staan vermeld in de brochures hierover van NOC*NSF. Lees het na en ga ermee aan de slag met je vereniging. Voor bedrijfssport nu verwijzen wij u door naar de SportCampus De Pelikaan: www.sportcampusdepelikaan.nl

Deze pagina is het laatst gewijzigd op maandag 26 september 2011 om 14:56