Top
Maandag 24 juni 2024
Sportpas

De sportpas was een initiatief van de Stichting Samenwerkende Sportclubs De Pelikaan. Er werd bij De Pelikaan een groot aantal activiteiten georganiseerd en soms was het niet makkelijk om uit te zoeken waar nu wat plaats vindt. Door middel van de pas en een internetsite kon je makkelijker leuke activiteiten vinden. Op deze site kun je ook nieuwtjes vinden over nieuwe activiteiten en leuke evenementen op De Pelikaan.

Met de sportpas kon je deelnemen aan een grote hoeveelheid activiteiten bij De Pelikaan. Op deze site kon je activiteiten vinden die jij leuk vindt. Als je in het bezit bent van een pas, kon je deelnemen aan de vele leuke activiteiten die het hele jaar door worden georganiseerd. Neem daarvoor je pas mee naar de activiteiten; de begeleider van de activiteit scant je pas zodat je mee kunt doen.

De pas kost niets! Je kon hem gratis aanvragen. Als je de pas verliest of stuk maakt, kun je een nieuwe aanvragen. Deze vervangende pas kostte dan € 2,50. Je kon de sportpas aanvragen via www.buitengewoonsporteninzwolle.nl. Ben je jonger dan 14 jaar, dan moest één van je ouders of verzorgers akkoord geven.

De pas was voor iedereen die mee wilde doen aan activiteiten die hier georganiseerd worden en op de site kenbaar worden gemaakt. Voor de meeste activiteiten die op deze site stonden, gold dat je in het bezit moest zijn van een pas. Had je deze pas nog niet, dan kon je wel meedoen als je meteen een pas aanvroeg. De begeleiders van de activiteit konden je hierbij helpen!

De eerste Pelikaan sportpas overhandigden wij ooit met trots aan Olympisch schaatser en Zwollenaar Ronald Mulder.

Deze pagina is het laatst gewijzigd op donderdag 29 september 2011 om 21:06